Aankoopbegeleiding

Piano’s worden meer en meer verkocht via het internet op onder andere Marktplaats, Zeelandnet of Tweedehands.be.  Oudere en nieuwere instrumenten worden aangeboden in heel diverse prijsklassen. Je gaat ervan uit dat de verkoper goede bedoelingen heeft, toch twijfel je aan de kwaliteit van wat er wordt getoond. Kan dit wel voor die prijs? De kast ziet er nog mooi uit maar hoe is de technische staat van de piano? Kan de piano nog gestemd worden en vooral op stemming blijven?

 

 Graag wil ik aanbieden mee te gaan kijken wanneer u een piano op het oog heeft. Gekeken wordt of de stempinnen vast genoeg zitten om de piano te kunnen stemmen, de werking van het mechanische gedeelte wordt beoordeeld en het klankbord wordt op scheuren gecontroleerd. Aardig om te weten ook is dat aan de hand van het merk en typenummer het bouwjaar van de piano vaak achterhaald kan worden. Zo weet u waar u aan toe bent.

 

 Kosten voor aankoopbegeleiding in de regio waar ik werkzaam ben in een straal van 50 km vanaf Bergen op Zoom zijn €55,-.  Neemt u voor plaatsen op verdere afstand graag even contact op.

 

 Mocht u overgaan tot aanschaf van het instrument en deze door mij willen laten stemmen/ onderhouden, dan krijgt u de helft van dit bedrag retour op de prijs van de 1e stembeurt.

 

De uiteindelijke aankoop blijft ten alle tijden de volledige verantwoordelijkheid van de koper. Aan de aankoopbegeleiding wordt geen garantie verbonden dat er geen gebreken aan het instrument kunnen zijn of kunnen ontstaan. Aan de aankoopbegeleiding kan niet de verplichting worden verbonden dat gebreken of verborgen gebreken aan het instrument door mij zonder bijkomende kosten worden hersteld. Door de koper gemaakte kosten, na de aankoopbegeleiding, aan gebreken aan het instrument  kunnen niet op mij worden verhaald. Het advies gaat over de technische staat van het instrument, het betreft geen bemiddeling bij aankoop, waardebepaling of advies over de vraagprijs.

 

Kosten

€55,-

 

Bij aanschaf van de piano krijgt u de helft van dit bedrag retour op de 1e stembeurt.

 

Binnen een straal van 50 km van Bergen op Zoom.

Neemt u voor plaatsen verder weg graag even contact op.NEEM CONTACT OP

Boonman-pianostemmer

Jaap Boonman                           

Hoogerheide                                                       

KvK 56204167

email:  aanvraag@boonman-pianostemmer.nl

tel. nr: +31 6 41362204